Cazare la Pensiunea Maria

Posibilitatea de inchiriere a pensiunii este atat integral cat si in functie de disponibilitatea camerelor. Pensiunea Maria ofera spre inchiriere 5 dormitoare cu bai proprii, un living cu semineu, o bucatarie complet utilata, o baie de serviciu si o sala de activitati. Toate baile sunt prevazute cu chiuveta, cabina de dus, toaleta si uscator de par. Fiecare dormitor este dotat cu televizor, iar reteaua Wi-fi este disponibila in toata pensiunea. Pensiunea Maria poate gazdui maxim 14 persoane.(inclusiv cu paturile suplimentare)

Pensiunea Maria, localizata in Covasna, Sita Buzaului, va ofera loc de cazare la pensiune pentru concediu sau relaxare.

Fie ca iti doresti un concediu de relaxare, teambuilding sau activitati in natura, pensiunea Maria este un loc ideal de cazare la munte, ce ofera clientilor servicii de calitate.

Camera standard

Camera este dotata pat 1,30m latime, TV, baie cu cabina de dus, uscator de par, WC, are iesire pe terasa. Posibilitate de a se inchiria pat suplimentar.

Camera comfort

Camera este dotata cu 3 paturi single, TV, baie cu cabina de dus, uscator de par, WC, are iesire pe balcon. Posibilitate de a se inchiria pat suplimentar.

Camera premium

Camera este dotata cu pat matrimonial si un pat single, TV, baie cu cabina de dus, uscator de par, WC, are iesire pe balcon. Posibilitate de a se inchiria pat suplimentar.

Living

Livingul este situat intr-o constructie rustica de lemn de 70 de m2 si dispune de semineu, canapele si fotoliu, televizor si spatiu pentru servit masa.

Bucatarie

Bucataria este complet utilata , dispune de 2 frigidere, congelator, camera frigorifica, masina de spalat vase, plita cu gaz, cuptor electric, hota, doua chiuvete duble, cuptor cu microunde, toaster, sandwich maker, aparat de cafea, fierbator, având si iesire in curte.

Sala activitati

Sala de activitati este dotata cu masa de billiard, masa de tenis , trotinete, skateboarduri, Darts si o serie de aparate fitness avand iesire dubla in curte.